Vores team

Peter Weisbjerg Rasmussen

Instruktør
Tel: +45 6059 8112
Mail: kontakt@forste-hjaelp.dk

Peter Weisbjerg Rasmussen arbejder til daglig som brandmand i Københavns lufthavne og udover arbejdet som brandmand derinde, køre han også som First responder og derved bruger Peter førstehjælpen til daglig og er altid opdateret på den nyeste viden. Peter har en ekspertise inden for førstehjælp som sikrer, at alle vores kunder og kursister får en god og praktisk oplevelse på alle vores kurser.

Rikke Weisbjerg Andersen

Administration / Instruktør
Tel: +45 6059 8996
Mail: kontakt@forste-hjaelp.dk

Rikke Weisbjerg Andersen som også er vores instruktør, har til daglig mange af de administrative opgaver hos Første-hjælp.dk. Hun har meget erfaring fra sundhedsfaget, hvor hun igennem mange år har arbejdet med mennesker i sit job som social og sundhedshjælper. Rikke har en rigtig god tilgang til hendes kursister og derved er man som kursist altid sikret at man kommer trygt og godt igennem alle emnerne på vores kurser.

Karma

Karma er vores søde kontorhund som er god til at kontrollere om vi gør vores arbejde godt nok.
For det meste af tiden skal hun ligge på skødet, når Rikke sidder på kontoret og hun holder øje med at alt er godt nok. Hun blander sig engang imellem i samtalerne, så hvis I hører en gøen i baggrunden, så er det blot Karma, der gerne vil være med.

Hvorfor vælge os ?

Når vores kunder vælger at arbejde med os, kan de forvente en professionel og grundig service fra start til slut. Vi har en stærk forpligtelse til at uddanne vores kunder i livreddende færdigheder og hjælpe dem med at nå deres mål i forhold til førstehjælp.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde kurserne på en sjov og engagerende måde, så vores kunder kan absorbere det vigtige indhold på en mere letfordøjelig måde. Udover kurser tilbyder vi også førstehjælpsudstyr til kunder, der har brug for det. Vi vil hjælpe vores kunder med at finde de rigtige produkter, der passer til deres behov.

Kort sagt, kan vores kunder forvente vores fulde engagement og hengivenhed til at sikre, at de får den bedst mulige service og rådgivning i forhold til deres førstehjælpsbehov. Vi er stolte af vores ekspertise og videregiver gerne vores færdigheder og viden til vores kunder, så de kan føle sig trygge i enhver nødsituation.

Vi er certificeret af Dansk Førstehjælpsråd samt medlemmer af FSFI og det er din sikkerhed for at vores instruktører er veluddannet og altid overholder alle retningslinjer samt uddannelsesplaner fra DFR.