Hvem er vi ?

“At have kendskab til førstehjælp er ikke kun en færdighed, men også en ansvarlig handling, der kan gøre en positiv forskel i en nødsituation. Ved at handle hurtigt kan du være lige den hjælp, nogen har brug for på det mest kritiske tidspunkt”

– Første-hjælp.dk

Mød vores team

Peter Weisbjerg Rasmussen

CEO / Instruktør

Peter Weisbjerg Rasmussen, som til daglig arbejder som brandmand i Københavns lufthavne. Udover at arbejde som brandmand er han også First responder og derved bruger han førstehjælpen til daglig og er altid opdateret på den nyeste viden. Han har en ekspertise inden for førstehjælp som sikrer, at alle vores kunder får en god og praktisk oplevelse på vores kurser.

Rikke Weisbjerg Andersen

CEO / Instruktør

Rikke Weisbjerg Andersen som er vores nyeste instruktør, har meget stor erfaring fra sundhedsfaget og har igennem mange år arbejde med mennesker igennem sit job som social og sundhedshjælper. Rikke har en rigtig god tilgang til førstehjælpen samt til kursisterne og derved er man som kursist sikret at man kommer trygt igennem alle emnerne på vores førstehjælpskurser.

Hvorfor vælge os ?

Når vores kunder vælger at arbejde med os, kan de forvente en professionel og grundig service fra start til slut. Vi har en stærk forpligtelse til at uddanne vores kunder i livreddende færdigheder og hjælpe dem med at nå deres mål i forhold til førstehjælp.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde kurserne på en sjov og engagerende måde, så vores kunder kan absorbere det vigtige indhold på en mere letfordøjelig måde. Udover kurser tilbyder vi også førstehjælpsudstyr til kunder, der har brug for det. Vi vil hjælpe vores kunder med at finde de rigtige produkter, der passer til deres behov.

Kort sagt, kan vores kunder forvente vores fulde engagement og hengivenhed til at sikre, at de får den bedst mulige service og rådgivning i forhold til deres førstehjælpsbehov. Vi er stolte af vores ekspertise og videregiver gerne vores færdigheder og viden til vores kunder, så de kan føle sig trygge i enhver nødsituation.

Vi er certificeret af Dansk Førstehjælpsråd samt medlemmer af FSFI og det er din sikkerhed for at instruktører er veluddannet og altid overholder alle retningslinjer samt uddannelsesplaner fra DFR.