Hvem er vi ?

Hvem er vi hos Første-hjælp.dk

Som førstehjælpsfirma har vi en dedikation til at hjælpe vores kunder med alle deres førstehjælpsbehov. Vi tilbyder forskellige førstehjælpskurser, der tilpasses individuelle behov og krav. Fra grundlæggende førstehjælpskursus til avancerede livreddende kurser, har vi alt, hvad en person eller en organisation har brug for, for at håndtere enhver nødsituation.

Vi har et fantastisk team af erfarne instruktører og af dem indgår Peter Weisbjerg Rasmussen, som til daglig arbejder som brandmand inde i Københavns lufthavne, udover at arbejde som brandmand er han også First responder og derved bruger han førstehjælpen til daglig og er altid opdateret på den nyeste viden. Han har en ekspertise inden for førstehjælp, og som sikrer, at alle vores kunder får en god og praktisk oplevelse på vores kurser.

Rikke Weisbjerg Andersen
Peter Weisbjerg Rasmussen

Udover Peter, har vi også Rikke Weisbjerg Andersen som er vores nyeste instruktør. Rikke har meget stor er faring fra sundhedsfaget og har igennem mange år arbejde med mennesker igennem sit job som social og sundhedshjælper. Rikke har en rigtig god tilgang til førstehjælpen samt til kursisterne og derved er man som kursist sikret at man kommer trygt igennem alle emnerne på vores førstehjælpskurser. Vi lægger stor vægt på at tilbyde kurserne på en sjov og engagerende måde, så vores kunder kan absorbere det vigtige indhold på en mere letfordøjelig måde. Udover kurser tilbyder vi også førstehjælpsudstyr til kunder, der har brug for det. Vi vil hjælpe vores kunder med at finde de rigtige produkter, der passer til deres behov.

Når vores kunder vælger at arbejde med os, kan de forvente en professionel og grundig service fra start til slut. Vi har en stærk forpligtelse til at uddanne vores kunder i livreddende færdigheder og hjælpe dem med at nå deres mål i forhold til førstehjælp.

Kort sagt, kan vores kunder forvente vores fulde engagement og hengivenhed til at sikre, at de får den bedst mulige service og rådgivning i forhold til deres førstehjælpsbehov. Vi er stolte af vores ekspertise og videregiver gerne vores færdigheder og viden til vores kunder, så de kan føle sig trygge i enhver nødsituation.

Vi er certificeret af Dansk Førstehjælpsråd samt medlemmer af FSFI og det er din sikkerhed for at instruktører er veluddannet og altid overholder alle retningslinjer samt uddannelsesplaner fra DFR.